Flex BV

De Flex BV is eigenlijk hetzelfde als een ‘Gewone bv’.

De naam ‘Flex BV’ komt van de wetswijziging in 2012 waarbij o.a. het startkapitaal a € 18.000 van de BV is afgeschaft en een startkapitaal van € 0,01 al volstaat. UwBVoprichten.nl werkt standaard met een kapitaal van €1,20. Een handig bedrag dat eenvoudig deelbaar is bij uitbreiding of meerdere aandeelhouders.

Laagste kosten

Ook als u een Flex BV online wilt oprichten is UwBVoprichten.nl de goedkoopste en snelste van Nederland. De kosten zijn voor u als (door)startende ondernemer natuurlijk belangrijk. De kosten laag houden is een belangrijke voorwaarde voor succesvol ondernemerschap. Waarom zou u voor het oprichten van een fiscaal gunstige BV die uw aansprakelijkheid beperkt te veel kosten maken?! Uw accountant zal het met u eens zijn. Of u nu een BV wilt oprichten in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Twente, Limburg, Zeeland, Brabant, Delft, Haarlem, Leeuwarden, Assen, Nijmegen, Zwolle, Enschede of een andere plaats in Nederland: voor slechts € 349,- (ex btw) is UwBVoprichten.nl de goedkoopte van Nederland!

Startkapitaal

De kosten van een BV zijn sinds de invoering van de Flex BV in 2012 niet meer het startkapitaal van € 18.000,-. Een startkapitaal van € 0,01 volstaat in principe. Uwbvoprichtern.nl kiest uit oogpunt van service standaard voor een startkapitaal van € 1,20. Dat zijn 120 aandelen van € 0,01. Dat is handig als u later uw bedrijf wilt uitbreiden of (deels) verkopen. 120 is namelijk deelbaar door veel verschillende getallen. U heeft hiermee een extra flexibel kapitaal in uw bv. De startkapitaal kosten zijn dus beperkt. De overige kosten voor oprichten van uw BV zijn uiteraard ook van groot belang. Bij UwBVoprichten.nl heeft u de goedkoopste bv van Nederland: € 349,- (ex btw). Bovendien heeft u uw BV al binnen 5 werkdagen nadat u alle info heeft aangeleverd bij de notaris. Lage kosten, hoge kwaliteit! Mede dankzij de kennis en kunde van de notarissen bij Damsté Advocaten & Notarissen kunt u snel starten met uw nieuwe BV.

Aansprakelijkheid

Groot voordeel van het oprichten van een BV is de beperking van uw aansprakelijkheid. U bent vanaf oprichting van uw BV niet meer persoonlijk aansprakelijk voor schulden bij normaal ondernemerschap. In een eenmanszaak daarentegen loopt u het risico bij schulden of faillissement ook uw privébezittingen kwijt te raken zoals wellicht uw auto of huis. Kies dus voor een veilige BV.

Werkwijze UwBVoprichten.nl

  1. U maakt de keuze voor de BV die bij u past in het online formulier
  2. De notaris neemt contact met u op om uw BV op uw wensen af te stemmen/de details te bespreken. U hoeft niet langs bij de notaris
  3. U identificeert u zelf officieel bij een notaris naar keuze, of (veel) voordeliger bij de gemeente waar u woont en stuurt deze info naar onze notarissen
  4. De notaris richt uw BV op en u ontvangt de akte én een online aandeelhoudersregister als bewijs
  5. U kunt als ondernemer met een eigen BV aan de slag!

Uw voordelen

  • Via UwBVoprichten.nl een BV oprichten is de goedkoopste optie in Nederland
  • Een BV oprichten bij UwBVoprichten.nl gaat het snelste
  • Onze notarissen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
  • Transparant: geen verborgen kosten zoals bij andere aanbieders