Over ons

Heeft u een vraag?
1. Bekijk de meestgestelde vragen. Hier krijgt u zeer waarschijnlijk het snelst antwoord op uw vraag.
2. Mail uw vraag naar info@uwbvoprichten.nl of
3. Bel UwBVOprichten: 06-11130647
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Over ons

UwBVoprichten.nl is een platform waarop iedereen in een aantal simpele goedkoop en snel online een BV kan oprichten. Wij vragen u alleen om de gegevens die essentieel zijn voor de oprichting van uw BV. Dit initiatief is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen ons en de aangesloten notarissen.


Aangesloten notarissenDamsté Advocaten en Notarissen
Damsté advocaten – notarissen is al meer dan 100 jaar geworteld in de regio Twente. Als een van de grootste kantoren in de regio adviseren ze ondernemers, instellingen, overheden en particulieren en indien nodig procederen we tot op het hoogste niveau. 

Dit doet Damsté met gedreven professionals. Professionals die landelijk bekend staan om hun hoge kennisniveau, grote betrokkenheid en ondernemerschap. Professionals die altijd het beste voor onze cliënten willen. 


HVK Stevens
HVK Stevens is een allround kantoor en gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers, corporates, private equity fondsen, families en familiebedrijven. De professionals die werkzaam zijn bij HVK Stevens beschikken over juridische, fiscale en financiële kennis en ervaring die past bij iedere fase in het leven van de bedrijven van hun klanten. Van start tot verkoop en van acquisitie tot opvolging.  

Meestgestelde vragen

Bekijk hier de meestgestelde vragen over het oprichten van een BV via UwBVoprichten.nl